Acquire

Lease je gloednieuwe bedrijfswagenTijdelijk extra Lage Free2Move lease tarieven

Range bedrijfswagens

Voor de echte mouwen-opstropers biedt Free2Move lease nu aantrekkelijke zakelijke leasedeals om voor een voordelig maandbedrag weg te rijden in een gloednieuwe Combo, Vivaro(-e) of Movano.

Combo

Combo bestelauto van het jaar 2021

Maximale flexibiliteit voor het vervoer van mensen én lading: de Opel Combo maakt elke werkdag gemakkelijker. De Opel Combo mag dan wel een compact uiterlijk hebben, vanbinnen is hij ontzettend ruim.

Stap in de tot bestelauto van het jaar 2021 verkozen Opel Combo vanaf € 249 per maand.

 

Vivaro

Vivaro

De efficiënte bedrijfswagen die elke klus professioneel klaart. Een veelzijdig interieur, comfortabele stoelen en geavanceerde connectiviteit maken elke rit meer ontspannen. Een grote laadruimte en een flink laadvermogen vergroten je productiviteit.

Stap in de bijzonder veelzijdige Vivaro met ruimte voor al je plannen vanaf € 280 per maand.

 

Vivaro-e

Vivaro-e

Al het goede van de veelzijdige Vivaro maar dan 100% elektrisch. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

Je rijdt de emissievrije Vivaro-e al voor € 485 per maand.

 

Movano

Movano

De Opel Movano is de ster onder de bedrijfswagens. Met een indrukwekkende keuze uit varianten, laadvermogens en hoogtes voldoet hij aan elke transportbehoefte.

Stap in de ruimtelijke Movano vanaf € 389 per maand.