Opel Crossland X vanaf €319 per maand.Zorgeloos rijden met Opel Private Lease.

Crossland X

Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de nieuwe Opel Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en een stoer robuust design!

De nieuwe Crossland X is ook verkrijgbaar via Opel Private Lease. Voor €319 per maand* all-in rijdt u een Crossland X Online Edition met een 1.2 handgeschakelde benzinemotor. Alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting, pechhulp services in heel Europa én onderhoud zijn inbegrepen. Het enige dat u nog hoeft te doen is tanken.

It's a good life!
Deze Crossland X Online Edition is standaard bijzonder rijk uitgerust met o.a. airconditioning, cruise-control met snelheidsbegrenzer, LED dagrijverlichting ‘Wing’ met halogeen koplampen en het innovatieve radio 4.0 IntelliLink multimediasysteem.

IntelliLink multimediasysteem
Door het IntelliLink multimediasysteem met 7"keuren touchscreen en geïntegreerde radio met bluetoothverbinding koppelt u eenvoudig uw smartphone met uw Crossland X. Apple CarPlay geeft u de mogelijkheid om functies en apps op uw smartphone, zoals Maps en Spotify, via het display te gebruiken.

*Leaseprijs is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.