Combo-e

Advies rijklaarprijs vanaf € 28.519 (excl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Combo-e

Vanaf € 28.519 (excl. btw)

De nieuwe Combo-e combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

OASE VAN RUST

In de Combo-e Cargo loopt alles voor je bedrijf niet alleen op rolletjes, maar ook ongelooflijk rustig en stil. Zijn geavanceerde elektromotor maakt vrijwel geen geluid en produceert tijdens het rijden geen uitstoot. De uitstekende geluidsisolatie van de cabine maakt het rijden nog aangenamer.

IN EEN HALF UUR TOT 80% OPLADEN/

De 50 kWh batterij van de Combo-e Cargo heeft een hoge energiedichtheid en is opgebouwd uit 18 modules. In iets meer dan een half uur laadt hij bij een snellader van helemaal leeg weer op tot 80% van zijn capaciteit.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

Nu steeds meer mensen zich zorgen maken over de luchtkwaliteit in de steden en er steeds vaker milieuzones worden ingesteld, wordt elektrisch rijden steeds voordeliger. Met de Combo-e Cargo hoef je je nooit meer zorgen te maken over stijgende brandstofprijzen, milieutoeslagen en beperkte toegang tot stedelijke gebieden. Je kunt bovendien profiteren van subsidies, premies en belastingvoordelen.

Waar kunnen we je mee helpen?

 

 

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Combo

Ontdek de Combo

De nieuwe Opel Vivaro-e

Ontdek de nieuwe Vivaro-e

De nieuwe Opel Movano

Ontdek de Movano