De nieuwe Opel Movano

Advies rijklaarprijs vanaf € 25.899 (excl. BTW/BPM)

De Movano is gemaakt om jarenlang probleemloos voor u te presteren, met een minimum aan onderhoud. Dat leidt tot lage gebruikskosten.

Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van bedrijfswagens die berekend zijn op uw dagelijkse werk en die sterk, maar vooral groot genoeg zijn, zelfs voor de meest veeleisende projecten. De Opel Movano voldoet in alle opzichten aan dit profiel. Hij is ontworpen en gebouwd met u en uw bedrijf voor ogen: Met meer uitvoeringen, meer comfort en meer kracht.

Voor de Opel Movano is 'No Job Too Big'. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Opel Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren.

AANBOD

5 Jaar garantie en onderhoud

Alleen deze maand is het actiemaand bij Opel Bedrijfswagens! Alleen deze maand profiteert u 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud op een nieuwe Opel Movano.

5 jaar gratis onderhoud
Niemand kan uw Opel Bedrijfswagen beter onderhouden dan de gecertificeerde Opel bedrijfswagendealer, daarom krijgt u deze maand bij aankoop van een nieuwe Movano 5 jaar gratis onderhoud van ons cadeau. Zo bent u altijd veilig op weg!

5 jaar garantie
Uw veilige, degelijke bedrijfswagen wordt maar liefst 5 jaar gratis gedekt onder ons verlengde garantieprogramma.

Scherpe financiering
Bovendien financiert u uw nieuwe Opel Bedrijfswagen nu met 5 jaar 1,99% rente. Zo rijdt u al in een nieuwe Opel Movano vanaf slechts € 449 per maand. Deze actie geldt alleen deze maand, mis het niet!


Liever direct rijden?
Dat kan! U kunt namelijk direct in een gloednieuwe Opel Movano stappen met een bedrijfswagen uit onze voorraad. Bovendien krijgt u bij aanschaf van een bestelwagen uit voorraad nu maarliefst € 1.000 extra korting!

FinancieringGALLERIJVARIANTEN

Gesloten bestel

Open laadbak

Gesloten laadbakPrijslijst en Brochure Bekijk prijslijst en brochure

Zelf ervaren? Plan direct uw proefritONTDEK ONZE ANDERE BEDRIJFSWAGENS

Opel Combo

De nieuwe Opel Combo Ontdek de nieuwe Combo

Opel Movano

De nieuwe Opel Vivaro Ontdek de nieuwe Vivaro