Opel KARL

Advies rijklaarprijs vanaf € 12.898 (incl. BTW/BPM)

Onze Opel KARL is de beste keuze. Ontworpen met een scherp oog voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Veel zaken die niet standaard zijn in een auto uit dit segment, zijn wél standaard bij de KARL. Echt een unieke auto met een eigen persoonlijkheid.


TIJDELIJK € 1.800 KORTING EN GRATIS TANKPAS
De Opel KARL is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 199/mnd i.c.m. Opel Private Lease. U rijdt dan in een luxe Opel KARL 120 Jaar Edition én u krijgt tijdelijk een tankpas t.w.v. € 120.Lees meer.


OPEL KARL UITRUSTING
Welke auto in dit segment heeft nu standaard 5 deuren, 5 volwaardige zitplaatsen, stuurbekrachtiging met City-modus voor extra licht sturen (of parkeren), Hill Start Assist en halogeen 'Wing' dagrijverlichting? Het antwoord is eenvoudig, Géén! Vraag dus een proefrit aan in onze Opel KARL.

Bij de KARL is veel aandacht besteed aan efficiency, comfort en een uiterst stille, zuinige motor. Naast diverse optiepakketten heeft u ook de keuze uit diverse frisse lakkleuren, verschillende bekledingen en designs van velgen. Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht.Stel uw Opel KARL samen.


DE OPEL KARL ROCKS
De KARL ROCKS heeft gedurfde SUV-styling elementen die bijdragen aan een krachtige uitstraling. Denk hierbij aan stoere bumpers, wielkastverbreders en beschermpanelen op de flanken. Ook biedt deze nieuwe modelvariant een hogere zitpositie en de beste connectiviteit. Stel uw Opel KARL ROCKS samen.