Acquire

Nieuwe Opel Corsa-e

Advies rijklaarprijs vanaf € 30.599 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Corsa-e

Vanaf € 30.599

Ontdek de nieuwe, 100% elektrische Corsa-e: Compact en helemaal klaar voor de toekomst. Indrukwekkend rijbereik, snel opladen, baanbrekend stil en spectaculair krachtig.

ANWB PRIVATE LEASE
Profiteer van onze ANWB Private Lease Deals. Zo Stap je nu extra voordelig in een nieuwe Opel Corsa-e via ANWB Private Lease vanaf € 359/mnd. Alle kosten zijn inbegrepen, je hoeft alleen nog maar te laden. Ontdek direct onze ANWB Private Lease Deals.

De Opel dealer en ANWB, dat is dubbel zo vertrouwd

Ontdek het aanbod

EXTERIEUR /

De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techiek, maar ook een baanbrekend design, dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begerenswaardig.

INFOTAINMENT /

Ook als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Corsa-e heel wat te bieden. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlayTM, spraakgestuurde functies, digitale radio DAB+ en audiostreaming via Bluetooth® beschik je over een zee van mogelijkheden.

INTERIEUR /

Het interieur van de nieuwe Corsa-e maakt direct indruk, dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. Je zou het liefst meteen achter het stuur willen gaan zitten en wegrijden!

Ontdek onze superscherpe ANWB Private Lease Deals

Ontdek het aanbod

Direct rijden? Ontvang tot € 2.500 voordeel op een Corsa-e uit voorraad

Bekijk onze voorraad

Stel jouw ideale Corsa-e samen in de online configurator

Stel jouw nieuwe Corsa-e samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa

Ontdek de Corsa

De nieuwe Opel Mokka-e

Ontdek de nieuwe Mokka-e

De Opel Grandland X Hybrid

Ontdek de Grandland X Hybrid